Зачекайте...

J2 Готельно-ресторанна справа та кейтеринг

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • денна форма • 1р 10м
ВМ 15 • К 15
Заяв 5
  • Зараховано: 3
  • Оригіналів: 3
1. Українська мова , k=1.25 , мін.бал 100
2. Математика , k=1.25 , мін.бал 100
3. Історія України , k=1.25 , мін.бал 100
4. Українська література , k=1.25 , мін.бал 100
4. Іноземна мова , k=1.25 , мін.бал 100
4. Біологія , k=1.25 , мін.бал 100
4. Географія , k=1.25 , мін.бал 100
4. Фізика , k=1.25 , мін.бал 100
4. Хімія , k=1.25 , мін.бал 100
5. Співбесіда , k=1 , мін.бал 101
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Вараксіна М. О. 140.000 До наказу (к) 140
  • Співбесіда: 140
  • РК: 1.07
done_all
2 Абашкін М. Б. 118.000 До наказу (к) 118
  • Співбесіда: 118
  • РК: 1.07
done
3 Латипов М. Г. 105.000 До наказу (к) 105
  • Співбесіда: 105
  • РК: 1.07
done
4 Могильний В. В. 167.000 Відмова 167
  • Співбесіда: 167
  • РК: 1.07
5 Бурдім В. В. 134.000 Відмова 134
  • Співбесіда: 134
  • РК: 1.07