Зачекайте...

G13 Харчові технології

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Кваліфікований робітник) • денна форма • 1р 10м
ВМ 0
Заяв 4
1. Українська мова , k=1.25 , мін.бал 100
2. Математика , k=1.25 , мін.бал 100
3. Історія України , k=1.25 , мін.бал 100
4. Українська література , k=1.25 , мін.бал 100
4. Іноземна мова , k=1.25 , мін.бал 100
4. Біологія , k=1.25 , мін.бал 100
4. Географія , k=1.25 , мін.бал 100
4. Фізика , k=1.25 , мін.бал 100
4. Хімія , k=1.25 , мін.бал 100
5. Співбесіда , k=1 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Льоліна Д. І. 137.000 Зареєстровано 137
  • Співбесіда: 137
2 Драч В. В. 134.000 Зареєстровано 134
  • Співбесіда: 134
3 Гєккєль К. В. 113.000 Зареєстровано 113
  • Співбесіда: 113
4 Лазарець К. В. 112.000 Зареєстровано 112
  • Співбесіда: 112