Зачекайте...

G13 Харчові технології

ІТІ Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • заочна форма • 2р 10м
ВМ 8 • К 8
Заяв 3
1. Українська мова , k=0.3 , мін.бал 100
2. Математика , k=0.5 , мін.бал 100
3. Історія України , k=0.2 , мін.бал 100
4. Українська література , k=0.2 , мін.бал 100
4. Іноземна мова , k=0.3 , мін.бал 100
4. Біологія , k=0.4 , мін.бал 100
4. Географія , k=0.2 , мін.бал 100
4. Фізика , k=0.4 , мін.бал 100
4. Хімія , k=0.4 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Мотузко В. Р. Пр. 2 (К) 147.743 Деактивовано (зарах. на б) 154 134 140 157
  • Українська мова: 154
  • Математика: 134
  • Історія України: 140
  • Іноземна мова: 157
  • ГК: 1.02
2 Помацька Н. М. Пр. 1 (К) 138.939 Відмова 134 131 127 149
  • Українська мова: 134
  • Математика: 131
  • Історія України: 127
  • Біологія: 149
  • ГК: 1.02
3 Михайловська Н. С. Пр. 4 (К) 115.000 Деактивовано (зарах. на б) 134 115 134 125
  • Українська мова: 134
  • Математика: 115
  • Історія України: 134
  • Українська література: 125