G13 Харчові технології
- Зараховано: 4
- Оригіналів: 4
ПІБ | Заг.бал | Статус | Складові заг. балу | Квота | ПВМ/ВЗ | ||
---|---|---|---|---|---|---|---|
1 | 1 Грабовська Ю. А. Пр. 1 (Б) | 1 (Б) | 148.119 | До наказу (б) |
150 143 136 149
|
— | done_all |
2 | 2 Шемчук Д. О. Пр. 1 (Б) | 1 (Б) | 143.747 | До наказу (б) |
156 123 143 151
|
— | done_all |
3 | 3 Сімора Ю. М. Пр. 1 (Б) | 1 (Б) | 138.137 | До наказу (б) |
143 123 132 147
|
— | done_all |
4 | 4 Сироїжко Д. С. Пр. 2 (К) | 2 (К) | 135.503 | До наказу (к) |
142 143 149 144
|
— | done_all |
5 | 5 Гумуржи М. Ю. Пр. 12 (К) | 12 (К) | 169.786 | Деактивовано (зарах. на б) |
180 167 169 166
|
— | — |
6 | 6 Беніш Ю. В. Пр. 7 (К) | 7 (К) | 142.929 | Деактивовано (зарах. на б) |
152 137 140 145
|
— | — |
7 | 7 Осіпчук В. С. Пр. 4 (Б) | 4 (Б) | 130.815 | Деактивовано (зарах. на б) |
138 131 143 137
|
— | — |
8 | 8 Антонюк М. Б. Пр. 5 (К) | 5 (К) | 130.000 | Деактивовано (зарах. на б) |
142 140 147 100
|
— | — |
9 | 9 Вінгріс В. А. Пр. 4 (К) | 4 (К) | 117.615 | Деактивовано (зарах. на б) |
149 100 143 148
|
— | — |