Зачекайте...

J2 Готельно-ресторанна справа та кейтеринг

ІТІ Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • денна форма • 2р 10м
ВМ 3 • К 3
Заяв 4
  • Зараховано: 1
  • Оригіналів: 1
  • Рекомендовано всього: 2
  • Рекомендован на контракт: 2
1. Українська мова , k=0.35 , мін.бал 100
2. Математика , k=0.4 , мін.бал 100
3. Історія України , k=0.25 , мін.бал 100
4. Українська література , k=0.25 , мін.бал 100
4. Іноземна мова , k=0.25 , мін.бал 100
4. Біологія , k=0.2 , мін.бал 100
4. Географія , k=0.35 , мін.бал 100
4. Фізика , k=0.3 , мін.бал 100
4. Хімія , k=0.3 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Оверчук Д. О. Пр. 1 (К) 147.407 До наказу (к) 143 148 156 145
  • Українська мова: 143
  • Математика: 148
  • Історія України: 156
  • Географія: 145
done_all
2 Харченко О. В. Пр. 6 (К) 138.500 Рекомендовано (к) 142 137 136
  • Українська мова: 142
  • Математика: 137
  • Історія України: 136
3 Верета Я. І. Пр. 5 (К) 123.704 Рекомендовано (к) 120 100 144 140
  • Українська мова: 120
  • Математика: 100
  • Історія України: 144
  • Географія: 140
4 Чередниченко Б. І. Пр. 1 (К) 148.593 Відмова 146 143 148 158
  • Українська мова: 146
  • Математика: 143
  • Історія України: 148
  • Географія: 158