Зачекайте...

G13 Харчові технології

ННІХТ Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • заочна форма • 2р 10м
ВМ 1 • К 1
Заяв 3
/ Технологічна експертиза та безпека харчової продукції
  • Зараховано: 1
  • Оригіналів: 1
1. Українська мова , k=0.3 , мін.бал 100
2. Математика , k=0.5 , мін.бал 100
3. Історія України , k=0.2 , мін.бал 100
4. Українська література , k=0.2 , мін.бал 100
4. Іноземна мова , k=0.3 , мін.бал 100
4. Біологія , k=0.4 , мін.бал 100
4. Географія , k=0.2 , мін.бал 100
4. Фізика , k=0.4 , мін.бал 100
4. Хімія , k=0.4 , мін.бал 100
Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти , k=1
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Олішевко В. В. Пр. 1 (К) 131.266 До наказу (к) 140 137 148 136
  • Українська мова: 140
  • Математика: 137
  • Історія України: 148
  • Географія: 136
  • ГК: 1.02
done_all
2 Тонковид М. А. Пр. 4 (К) 144.636 Деактивовано (зарах. на б) 149 137 153
  • Українська мова: 149
  • Математика: 137
  • Іноземна мова: 153
3 Дунь Я. В. Пр. 4 (К) 119.700 Деактивовано (зарах. на б) 138 107 124
  • Українська мова: 138
  • Математика: 107
  • Історія України: 124