Зачекайте...

G13 Харчові технології

ННІХТ Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • денна форма • 2р 10м
ВМ 1 • К 1
Заяв 3
/ Технологічна експертиза та безпека харчової продукції
  • Рекомендовано всього: 1
  • Рекомендован на контракт: 1
1. Українська мова , k=0.3 , мін.бал 100
2. Математика , k=0.5 , мін.бал 100
3. Історія України , k=0.2 , мін.бал 100
4. Українська література , k=0.2 , мін.бал 100
4. Іноземна мова , k=0.3 , мін.бал 100
4. Біологія , k=0.4 , мін.бал 100
4. Географія , k=0.2 , мін.бал 100
4. Фізика , k=0.4 , мін.бал 100
4. Хімія , k=0.4 , мін.бал 100
Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти , k=1
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Чумак Д. В. Пр. 4 (К) 129.714 Рекомендовано (к) 140 108 130 149
  • Українська мова: 140
  • Математика: 108
  • Історія України: 130
  • Біологія: 149
2 Залюбовський Є. Р. Пр. 3 (К) 126.800 Деактивовано (зарах. на б) 142 110 146
  • Українська мова: 142
  • Математика: 110
  • Історія України: 146
3 Вохмянін В. Р. Пр. 7 (К) 119.091 Деактивовано (зарах. на б) 136 100 134
  • Українська мова: 136
  • Математика: 100
  • Іноземна мова: 134