Зачекайте...

G13 Харчові технології

БТЕФКДТЕУ Фаховий молодший бакалавр (на основі: Кваліфікований робітник) • денна форма • 1р 5м
ВМ 60 • К 60
Заяв 13
/ Виробництво харчової продукції
1. Українська мова , k=1.25 , мін.бал 100
2. Математика , k=1.25 , мін.бал 100
3. Історія України , k=1.25 , мін.бал 100
4. Українська література , k=1.25 , мін.бал 100
4. Іноземна мова , k=1.25 , мін.бал 100
4. Біологія , k=1.25 , мін.бал 100
4. Географія , k=1.25 , мін.бал 100
4. Фізика , k=1.25 , мін.бал 100
4. Хімія , k=1.25 , мін.бал 100
5. Співбесіда , k=1
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Цяпура Р. І. 0.000 Зареєстровано
2 Бабин Р. М. 0.000 Зареєстровано
3 Пелих І. В. 0.000 Зареєстровано
4 Штиглян В. П. 0.000 Зареєстровано
5 Межиріцький А. В. 0.000 Зареєстровано
6 Лисий Д. О. 0.000 Зареєстровано
7 Якимів І. О. 0.000 Зареєстровано
8 Москаль М. Я. 0.000 Зареєстровано
9 Бибик Я. О. 0.000 Зареєстровано
10 Леочко В. О. 0.000 Зареєстровано
11 Озарків Р. В. 0.000 Зареєстровано
12 Зобнів П. М. 0.000 Зареєстровано
13 Романяк М. І. 0.000 Відмова