Зачекайте...

J2 Готельно-ресторанна справа та кейтеринг

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Базова середня освіта) • денна форма • 2р 10м
ВМ 20 • К 20
Заяв 16
  • Зараховано: 10
  • Оригіналів: 10
  • Рекомендовано всього: 5
  • Рекомендован на контракт: 5
1. Співбесіда , k=1
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Кушнірик А. Я. 140.000 До наказу (к) 140
  • Співбесіда: 140
done_all
2 Хороз Т. І. 140.000 До наказу (к) 140
  • Співбесіда: 140
done_all
3 Колішевський М. Ю. 130.000 До наказу (к) 130
  • Співбесіда: 130
done_all
4 Малерик В. Я. 130.000 До наказу (к) 130
  • Співбесіда: 130
done_all
5 Гавчик С. М. 130.000 До наказу (к) 130
  • Співбесіда: 130
done_all
6 Попко Л. М. 125.000 До наказу (к) 125
  • Співбесіда: 125
done_all
7 Федоляк М. Я. 125.000 До наказу (к) 125
  • Співбесіда: 125
done_all
8 Маєвський С. І. 125.000 До наказу (к) 125
  • Співбесіда: 125
done_all
9 Старик Я. В. 120.000 До наказу (к) 120
  • Співбесіда: 120
done_all
10 Жеребецький Р. З. 115.000 До наказу (к) 115
  • Співбесіда: 115
done
11 Реміцька К. Р. 180.000 Рекомендовано (к) 180
  • Співбесіда: 180
12 Федьків Ю. В. 175.000 Рекомендовано (к) 175
  • Співбесіда: 175
13 Гарасимів А. О. 140.000 Рекомендовано (к) 140
  • Співбесіда: 140
14 Стельмах А. В. 125.000 Рекомендовано (к) 125
  • Співбесіда: 125
15 Голюка А. Ю. 115.000 Рекомендовано (к) 115
  • Співбесіда: 115
16 Ференчук В. А. 0.000 Відмова