Зачекайте...

G13 Харчові технології

ННІЗПіХБ Бакалавр (на основі: ПЗСО) • заочна форма • 3р 10м
ВМ 3 • К 3
Заяв 3
/ Технології зберігання і переробки зерна
  • Зараховано: 2
  • Оригіналів: 2
1. Українська мова , k=0.3 , мін.бал 100
2. Математика , k=0.5 , мін.бал 100
3. Історія України , k=0.2 , мін.бал 100
4. Українська література , k=0.2 , мін.бал 100
4. Іноземна мова , k=0.3 , мін.бал 100
4. Біологія , k=0.4 , мін.бал 100
4. Географія , k=0.2 , мін.бал 100
4. Фізика , k=0.4 , мін.бал 100
4. Хімія , k=0.4 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Кушнір Т. О. Пр. 1 (К) 138.524 До наказу (к) 144 134 140 134
  • Українська мова: 144
  • Математика: 134
  • Історія України: 140
  • Українська література: 134
  • ГК: 1.02
  • РК: 1.07
done_all
2 Мутрук А. В. Пр. 1 (К) 130.890 До наказу (к) 120 115 100 136
  • Українська мова: 120
  • Математика: 115
  • Історія України: 100
  • Біологія: 136
  • ГК: 1.02
  • РК: 1.07
done_all
3 Мітченко Д. С. Пр. 6 (К) 162.561 Деактивовано (зарах. на б) 148 176 146 145
  • Українська мова: 148
  • Математика: 176
  • Історія України: 146
  • Іноземна мова: 145
  • РК: 1.07