Зачекайте...

G13 Харчові технології

ХТ Фаховий молодший бакалавр (на основі: Базова середня освіта) • денна форма • 3р 5м
ВМ 50 • К 50
Заяв 3
/ Технологія харчування
  • Зараховано: 3
  • Оригіналів: 3
1. Співбесіда , k=1
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Гарбиш О. В. 100.000 До наказу (к) 100
  • Співбесіда: 100
done_all
2 Крипиця А. О. 100.000 До наказу (к) 100
  • Співбесіда: 100
done_all
3 Шевельова М. І. 100.000 До наказу (к) 100
  • Співбесіда: 100
done_all