Зачекайте...

J2 Готельно-ресторанна справа та кейтеринг

ННІЕБО Бакалавр (на основі: ПЗСО) • заочна форма • 3р 10м
ВМ 10 • К 10
Заяв 4
  • Рекомендовано всього: 1
  • Рекомендован на контракт: 1
1. Українська мова , k=0.35 , мін.бал 100
2. Математика , k=0.4 , мін.бал 100
3. Історія України , k=0.25 , мін.бал 100
4. Українська література , k=0.25 , мін.бал 100
4. Іноземна мова , k=0.25 , мін.бал 100
4. Біологія , k=0.2 , мін.бал 100
4. Географія , k=0.35 , мін.бал 100
4. Фізика , k=0.3 , мін.бал 100
4. Хімія , k=0.3 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Карданюк Д. В. Пр. 9 (К) 120.078 Рекомендовано (к) 125 134 111 140
  • Українська мова: 125
  • Математика: 134
  • Історія України: 111
  • Біологія: 140
2 Мандибура О. С. Пр. 4 (К) 161.650 Деактивовано (зарах. на б) 174 150 163
  • Українська мова: 174
  • Математика: 150
  • Іноземна мова: 163
3 Тітаренко О. В. Пр. 6 (К) 150.300 Деактивовано (зарах. на б) 153 140 163
  • Українська мова: 153
  • Математика: 140
  • Іноземна мова: 163
4 Майбородюк В. П. Пр. 2 (К) 127.667 Деактивовано (зарах. на б) 140 100 143 136
  • Українська мова: 140
  • Математика: 100
  • Історія України: 143
  • Географія: 136