Зачекайте...

G13 Харчові технології

ННІГРіТБЕ Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • денна форма • 2р 10м
ВМ 6 • БМmax 5 • К 1
Заяв 5 • Конкурс на бюджет 1
Квота 1 1
Квота 2 1
/ Технології продуктів бродіння, напоїв та виноробства
  • Зараховано: 2
  • Оригіналів: 2
  • Рекомендовано всього: 1
  • Рекомендован на контракт: 1
1. Українська мова , k=0.3 , мін.бал 100
2. Математика , k=0.5 , мін.бал 100
3. Історія України , k=0.2 , мін.бал 100
4. Українська література , k=0.2 , мін.бал 100
4. Іноземна мова , k=0.3 , мін.бал 100
4. Біологія , k=0.4 , мін.бал 100
4. Географія , k=0.2 , мін.бал 100
4. Фізика , k=0.4 , мін.бал 100
4. Хімія , k=0.4 , мін.бал 100
Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти , k=1
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Коломійчук А. В. Пр. 2 (Б) 139.590 До наказу (б) 143 114 140
  • Українська мова: 143
  • Математика: 114
  • Історія України: 140
  • ГК: 1.02
  • РК: 1.07
done_all
2 Жарніков Ю. О. Пр. 1 (Б) 137.759 До наказу (б) 144 137 130 109
  • Українська мова: 144
  • Математика: 137
  • Історія України: 130
  • Іноземна мова: 109
  • ГК: 1.02
  • РК: 1.07
done_all
3 Чернобаєв Є. В. Пр. 2 (К) 127.087 Рекомендовано (к) 143 100 134 125
  • Українська мова: 143
  • Математика: 100
  • Історія України: 134
  • Іноземна мова: 125
  • ГК: 1.02
  • РК: 1.07
4 Бароліс О. Ю. Пр. 4 (Б) 148.925 Деактивовано (зарах. на б) 144 134 143
  • Українська мова: 144
  • Математика: 134
  • Іноземна мова: 143
  • РК: 1.07
5 Коломійчук А. В. Пр. 11 (К) 136.853 Деактивовано (зарах. на б) 143 114 140
  • Українська мова: 143
  • Математика: 114
  • Історія України: 140
  • РК: 1.07