J2 Готельно-ресторанна справа та кейтеринг
- Зараховано: 5
- Оригіналів: 5
- Рекомендовано всього: 1
- Рекомендован на контракт: 1
ПІБ | Заг.бал | Статус | Складові заг. балу | Квота | ПВМ/ВЗ | ||
---|---|---|---|---|---|---|---|
1 | 1 Зус В. О. Пр. 2 (К) | 2 (К) | 139.377 | До наказу (к) |
131 115 140 140
|
— | done_all |
2 | 2 Бабенко Н. В. Пр. 1 (К) | 1 (К) | 136.232 | До наказу (к) |
142 123 141 100
|
— | done_all |
3 | 3 Горова А. М. Пр. 1 (К) | 1 (К) | 136.018 | До наказу (к) |
134 115 130 134
|
— | done_all |
4 | 4 Скрипник В. О. Пр. 1 (К) | 1 (К) | 133.493 | До наказу (к) |
152 100 120 131
|
— | done_all |
5 | 5 Ямгурова А. М. Пр. 1 (К) | 1 (К) | 128.015 | До наказу (к) |
138 100 130 115
|
— | done_all |
6 | 6 Бовтрюк М. В. Пр. 6 (К) | 6 (К) | 138.715 | Рекомендовано (к) |
146 108 134 137
|
— | — |
7 | 7 Чубенко В. Є. Пр. 2 (К) | 2 (К) | 140.606 | Відхилено (к) |
140 108 142 142
|
— | — |