Зачекайте...

G13 Харчові технології

ННІЗПіХБ Магістр (на основі: Бакалавр) • заочна форма • 1р 4м
ВМ 12 • К 12
Заяв 5
/ Технології зберігання і переробки зерна
1. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) , k=0.2 , мін.бал 100
2. ТЗНК , k=0.2 , мін.бал 100
3. Фахове випробування , k=0.6 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Кунь А. 100.000 Зареєстровано 140 153
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 140
  • ТЗНК: 153
2 Волинська К. В. 100.000 Зареєстровано
3 Стретович В. В. 100.000 Зареєстровано
4 Мускаті О. С. 100.000 Зареєстровано
5 Гусак О. Ю. 100.000 Зареєстровано