Зачекайте...

J2 Готельно-ресторанна справа та кейтеринг

ВСОП Фаховий молодший бакалавр (на основі: Базова середня освіта) • денна форма • 2р 10м
ВМ 38 • К 38
Заяв 8
1. Співбесіда , k=1 , мін.бал 120
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Харченко П. В. 0.000 Зареєстровано
2 Савчук Т. І. 0.000 Зареєстровано
3 Безрукава Я. А. 0.000 Зареєстровано
4 Короткий М. В. 0.000 Зареєстровано
5 Шкребтієнко Є. О. 0.000 Зареєстровано
6 Геденідзе І. Н. 0.000 Зареєстровано
7 Кондратюк М. В. 0.000 Зареєстровано
8 Єрьоміна Д. Ю. 0.000 Зареєстровано