Зачекайте...

G13 Харчові технології

ННІДО Бакалавр (на основі: Фаховий молодший бакалавр) • денна форма • 2р 10м
ВМ 15 • К 15
Заяв 3
/ Харчові технології та інженерія
  • Зараховано: 2
  • Оригіналів: 2
1. Українська мова , k=0.3 , мін.бал 100
2. Математика , k=0.5 , мін.бал 100
3. Історія України , k=0.2 , мін.бал 100
4. Українська література , k=0.2 , мін.бал 100
4. Іноземна мова , k=0.3 , мін.бал 100
4. Біологія , k=0.4 , мін.бал 100
4. Географія , k=0.2 , мін.бал 100
4. Фізика , k=0.4 , мін.бал 100
4. Хімія , k=0.4 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Федоренко Л. О. Пр. 1 (К) 155.725 До наказу (к) 148 148 142
  • Українська мова: 148
  • Математика: 148
  • Історія України: 142
  • ГК: 1.02
  • РК: 1.04
done_all
2 Щербина Н. С. Пр. 1 (К) 135.782 До наказу (к) 119 131 134
  • Українська мова: 119
  • Математика: 131
  • Історія України: 134
  • ГК: 1.02
  • РК: 1.04
done_all
3 Гайдабура Є. А. Пр. 2 (К) 163.788 Деактивовано (зарах. на б) 160 150 157
  • Українська мова: 160
  • Математика: 150
  • Історія України: 157
  • ГК: 1.02
  • РК: 1.04