Зачекайте...

G13 Харчові технології

ННІЗДН Бакалавр (на основі: Фаховий молодший бакалавр) • заочна форма • 2р 10м
ВМ 10 • К 10
Заяв 1
/ Ресторанні технології
  • Зараховано: 1
  • Оригіналів: 1
1. Українська мова , k=0.3 , мін.бал 100
2. Математика , k=0.5 , мін.бал 100
3. Історія України , k=0.2 , мін.бал 100
4. Українська література , k=0.2 , мін.бал 100
4. Іноземна мова , k=0.3 , мін.бал 100
4. Біологія , k=0.4 , мін.бал 100
4. Географія , k=0.2 , мін.бал 100
4. Фізика , k=0.4 , мін.бал 100
4. Хімія , k=0.4 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Вакулюк Я. І. Пр. 1 (К) 135.707 До наказу (к) 140 131 140 109
  • Українська мова: 140
  • Математика: 131
  • Історія України: 140
  • Фізика: 109
  • ГК: 1.02
  • РК: 1.04
done_all