Зачекайте...

G13 Харчові технології

ННІДО Бакалавр (на основі: Фаховий молодший бакалавр) • денна форма • 2р 10м
ВМ 10 • К 10
Заяв 5
/ Ресторанні технології
  • Зараховано: 5
  • Оригіналів: 5
1. Українська мова , k=0.3 , мін.бал 100
2. Математика , k=0.5 , мін.бал 100
3. Історія України , k=0.2 , мін.бал 100
4. Українська література , k=0.2 , мін.бал 100
4. Іноземна мова , k=0.3 , мін.бал 100
4. Біологія , k=0.4 , мін.бал 100
4. Географія , k=0.2 , мін.бал 100
4. Фізика , k=0.4 , мін.бал 100
4. Хімія , k=0.4 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Мирза В. В. Пр. 1 (К) 154.983 До наказу (к) 147 148 140
  • Українська мова: 147
  • Математика: 148
  • Історія України: 140
  • ГК: 1.02
  • РК: 1.04
done_all
2 Перелігін В. С. Пр. 1 (К) 137.752 До наказу (к) 134 108 140 149
  • Українська мова: 134
  • Математика: 108
  • Історія України: 140
  • Біологія: 149
  • ГК: 1.02
  • РК: 1.04
done_all
3 Терещенко М. Ю. Пр. 1 (К) 137.601 До наказу (к) 138 108 143 144
  • Українська мова: 138
  • Математика: 108
  • Історія України: 143
  • Біологія: 144
  • ГК: 1.02
  • РК: 1.04
done_all
4 Кухар Д. Р. Пр. 1 (К) 127.133 До наказу (к) 125 123 138 146
  • Українська мова: 125
  • Математика: 123
  • Історія України: 138
  • Географія: 146
  • ГК: 1.02
  • РК: 1.04
done_all
5 Яворський М. Р. Пр. 1 (К) 123.787 До наказу (к) 142 115 127 131
  • Українська мова: 142
  • Математика: 115
  • Історія України: 127
  • Українська література: 131
  • ГК: 1.02
  • РК: 1.04
done_all