Зачекайте...

G13 Харчові технології

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • денна форма • 2р 5м
ВМ 2 • К 2
Заяв 4
1. Українська мова , k=1.25 , мін.бал 100
2. Математика , k=1.25 , мін.бал 100
3. Історія України , k=1.25 , мін.бал 100
4. Українська література , k=1.25 , мін.бал 100
4. Іноземна мова , k=1.25 , мін.бал 100
4. Біологія , k=1.25 , мін.бал 100
4. Географія , k=1.25 , мін.бал 100
4. Фізика , k=1.25 , мін.бал 100
4. Хімія , k=1.25 , мін.бал 100
5. Співбесіда , k=1 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Загудіна А. Б. 157.000 Зареєстровано 144 131 127 100
  • Українська мова: 144
  • Математика: 131
  • Історія України: 127
  • Фізика: 100
2 Шкарупа О. В. 0.000 Зареєстровано
3 Борсук С. О. 0.000 Зареєстровано
4 Вернигора О. В. 0.000 Зареєстровано