Зачекайте...

G13 Харчові технології

Технологічне Фаховий молодший бакалавр (на основі: Базова середня освіта) • денна форма • 3р 4м
ВМ 10 • К 10
Заяв 14
/ Інноваційні технології та організація громадського харчування
1. Співбесіда , k=1
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Данілішина Н. В. 0.000 Зареєстровано
2 Росочинська К. Є. 0.000 Зареєстровано
3 Распопов Т. Л. 0.000 Зареєстровано
4 Ковальченко С. М. 0.000 Зареєстровано
5 Власенко В. В. 0.000 Зареєстровано
6 Тулупов Р. В. 0.000 Зареєстровано
7 Волкомор А. М. 0.000 Зареєстровано
8 Кравчук А. М. 0.000 Зареєстровано
9 Сарженюк А. С. 0.000 Зареєстровано
10 Русанова А. С. 0.000 Зареєстровано
11 Вахнюк В. М. 0.000 Зареєстровано
12 Коваль А. В. 0.000 Зареєстровано
13 Васильковська К. С. 0.000 Зареєстровано
14 Плешко А. О. 0.000 Зареєстровано