Зачекайте...

G13 Харчові технології

Технологічне Фаховий молодший бакалавр (на основі: Базова середня освіта) • денна форма • 3р 4м
ВМ 10 • К 10
Заяв 10
/ Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів
1. Співбесіда , k=1
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Васильковська К. С. 0.000 Зареєстровано
2 Вахнюк В. М. 0.000 Зареєстровано
3 Коваль А. В. 0.000 Зареєстровано
4 Русанова А. С. 0.000 Зареєстровано
5 Кравчук А. М. 0.000 Зареєстровано
6 Волкомор А. М. 0.000 Зареєстровано
7 Ковальченко С. М. 0.000 Зареєстровано
8 Распопов Т. Л. 0.000 Зареєстровано
9 Росочинська К. Є. 0.000 Зареєстровано
10 Данілішина Н. В. 0.000 Зареєстровано