J2 Готельно-ресторанна справа та кейтеринг
- Оригіналів: 1
- Рекомендовано всього: 5
- Рекомендован на контракт: 5
ПІБ | Заг.бал | Статус | Складові заг. балу | Квота | ПВМ/ВЗ | ||
---|---|---|---|---|---|---|---|
1 | 1 Яворська С. Т. Пр. 4 (Б) | 4 (Б) | 151.760 | Рекомендовано (к) |
159 147 154 147
|
— | — |
2 | 2 Драбович А. В. Пр. 5 (К) | 5 (К) | 141.040 | Рекомендовано (к) |
140 147 127 147
|
— | — |
3 | 3 Боб`як Н. Д. Пр. 2 (Б) | 2 (Б) | 137.760 | Рекомендовано (к) |
148 131 138 134
|
— | — |
4 | 4 Юр О. А. Пр. 1 (К) | 1 (К) | 137.550 | Рекомендовано (к) |
149 126 140
|
— | — |
5 | 5 Петрович В. В. Пр. 1 (Б) | 1 (Б) | 131.450 | Рекомендовано (к) |
128 131 137
|
— | done_all |
6 | 6 Драбович А. В. Пр. 3 (Б) | 3 (Б) | 141.040 | Допущено |
140 147 127 147
|
— | — |
7 | 7 Пастушин Я. А. Пр. 2 (Б) | 2 (Б) | 143.846 | Деактивовано (зарах. на б) |
148 148 145 159
|
— | — |
8 | 8 Пастушин Я. А. Пр. 5 (К) | 5 (К) | 143.846 | Деактивовано (зарах. на б) |
148 148 145 159
|
— | — |
9 | 9 Павлишин О. А. Пр. 1 (Б) | 1 (Б) | 139.650 | Деактивовано (зарах. на б) |
147 128 148
|
— | — |
10 | 10 Юркін Ю. Ю. Пр. 7 (К) | 7 (К) | 134.731 | Деактивовано (зарах. на б) |
145 131 145 143
|
— | — |
11 | 11 Треплін Д. О. Пр. 1 (Б) | 1 (Б) | 125.615 | Відмова |
134 131 138 118
|
— | — |
12 | 12 Треплін Д. О. Пр. 5 (К) | 5 (К) | 125.615 | Деактивовано (зарах. на б) |
134 131 138 118
|
— | — |