J2 Готельно-ресторанна справа та кейтеринг
ПІБ | Заг.бал | Статус | Складові заг. балу | Квота | ПВМ/ВЗ | ||
---|---|---|---|---|---|---|---|
1 | 1 Брусник Б. І. | К | 166.200 | Допущено |
162 165 168
|
— | — |
2 | 2 Невєров М. Ю. | К | 162.000 | Допущено |
157 182 157
|
— | — |
3 | 3 Замазій А. В. | К | 155.200 | Допущено |
170 171 145
|
— | — |
4 | 4 Кобиляк А. І. | К | 154.200 | Допущено |
162 159 150
|
— | — |
5 | 5 Ніколаєнко К. М. | К | 133.200 | Допущено |
146 130 130
|
— | — |
6 | 6 Лопотуха В. О. | К | 121.900 | Допущено |
116 153 113.5
|
— | — |
7 | 7 Ліферук В. А. | К | 112.400 | Допущено |
116 125 107
|
— | — |
8 | 8 Мірошниченко Є. Ю. | К | 118.800 | Заява надійшла з сайту |
124 116 118
|
— | — |