Зачекайте...

G13 Харчові технології

РГ Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • заочна форма • 2р 10м
ВМ 63 • К 63
Заяв 4
  • Зараховано: 2
  • Оригіналів: 2
  • Рекомендовано всього: 1
  • Рекомендован на контракт: 1
1. Українська мова , k=1.25 , мін.бал 100
2. Математика , k=1.25 , мін.бал 100
3. Історія України , k=1.25 , мін.бал 100
4. Українська література , k=1.25 , мін.бал 100
4. Іноземна мова , k=1.25 , мін.бал 100
4. Біологія , k=1.25 , мін.бал 100
4. Географія , k=1.25 , мін.бал 100
4. Фізика , k=1.25 , мін.бал 100
4. Хімія , k=1.25 , мін.бал 100
5. Співбесіда , k=1 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Корж О. В. 161.000 До наказу (к) 138 108 141 128
  • Українська мова: 138
  • Математика: 108
  • Історія України: 141
  • Хімія: 128
done_all
2 Вірник А. А. 133.000 До наказу (к) 133
  • Співбесіда: 133
done_all
3 Яременко В. О. 160.000 Рекомендовано (к) 136 115 138 124
  • Українська мова: 136
  • Математика: 115
  • Історія України: 138
  • Біологія: 124
4 Зелененко Н. А. 0.000 Відмова