Зачекайте...

G13 Харчові технології

ННІЗДН Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • заочна форма • 2р 10м
ВМ 5 • К 5
Заяв 2
/ Харчові технології та інженерія
  • Зараховано: 1
  • Оригіналів: 1
1. Українська мова , k=0.3 , мін.бал 100
2. Математика , k=0.5 , мін.бал 100
3. Історія України , k=0.2 , мін.бал 100
4. Українська література , k=0.2 , мін.бал 100
4. Іноземна мова , k=0.3 , мін.бал 100
4. Біологія , k=0.4 , мін.бал 100
4. Географія , k=0.2 , мін.бал 100
4. Фізика , k=0.4 , мін.бал 100
4. Хімія , k=0.4 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Хейло Ю. В. Пр. 1 (К) 114.730 До наказу (к) 140 100 105 138
  • Українська мова: 140
  • Математика: 100
  • Історія України: 105
  • Географія: 138
  • ГК: 1.02
  • РК: 1.04
done_all
2 Котляр Т. В. Пр. 2 (К) 153.740 Деактивовано (зарах. на б) 148 137 150 150
  • Українська мова: 148
  • Математика: 137
  • Історія України: 150
  • Біологія: 150
  • ГК: 1.02
  • РК: 1.04