Зачекайте...

J2 Готельно-ресторанна справа та кейтеринг

РГ Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • заочна форма • 1р 10м
ВМ 32 • К 32
Заяв 6
  • Зараховано: 2
  • Оригіналів: 2
1. Українська мова , k=1.25 , мін.бал 100
2. Математика , k=1.25 , мін.бал 100
3. Історія України , k=1.25 , мін.бал 100
4. Українська література , k=1.25 , мін.бал 100
4. Іноземна мова , k=1.25 , мін.бал 100
4. Біологія , k=1.25 , мін.бал 100
4. Географія , k=1.25 , мін.бал 100
4. Фізика , k=1.25 , мін.бал 100
4. Хімія , k=1.25 , мін.бал 100
5. Співбесіда , k=1 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Скрипник В. О. 137.000 До наказу (к) 137
  • Співбесіда: 137
done_all
2 Шевченко Д. Я. 109.000 До наказу (к) 109
  • Співбесіда: 109
done_all
3 Лихно В. М. 0.000 Зареєстровано
4 Сметанін Д. К. 0.000 Зареєстровано
5 Цілина К. І. 0.000 Зареєстровано
6 Яценко К. Р. 0.000 Відмова