Зачекайте...

G13 Харчові технології

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • денна форма • 2р 6м
ВМ 30 • К 30
Заяв 12
  • Рекомендовано всього: 3
  • Рекомендован на контракт: 3
1. Українська мова , k=1.25 , мін.бал 100
2. Математика , k=1.25 , мін.бал 100
3. Історія України , k=1.25 , мін.бал 100
4. Українська література , k=1.25 , мін.бал 100
4. Іноземна мова , k=1.25 , мін.бал 100
4. Біологія , k=1.25 , мін.бал 100
4. Географія , k=1.25 , мін.бал 100
4. Фізика , k=1.25 , мін.бал 100
4. Хімія , k=1.25 , мін.бал 100
5. Співбесіда , k=1
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Головата О. В. 183.000 Рекомендовано (к) 145 148 147 145
  • Українська мова: 145
  • Математика: 148
  • Історія України: 147
  • Географія: 145
2 Лехкар Я. М. 162.000 Рекомендовано (к) 136 115 130 138
  • Українська мова: 136
  • Математика: 115
  • Історія України: 130
  • Географія: 138
3 Вінчур І. Б. 120.000 Рекомендовано (к) 120
  • Співбесіда: 120
done
4 Турук О. В. 0.000 Відмова
5 Михальчишин В. В. 0.000 Відмова
6 Бойчук А. О. 0.000 Відмова
7 Тучапець П. І. 0.000 Скасовано (втрата пріор.)
8 Гоцко В. М. 0.000 Відмова
9 Жук В. В. 0.000 Відмова
10 Рожак Я. Р. 0.000 Відмова
11 Юзів Р. І. 0.000 Відмова
12 Петрушинський Р. Ю. 0.000 Відмова