Зачекайте...

G13 Харчові технології

ФГРТБIПВФД Магістр (на основі: Бакалавр) • денна форма • 1р 4м
ВМ 10 • К 10
Заяв 4
/ Технології в ресторанному господарстві
1. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) , k=0.2 , мін.бал 100
2. ТЗНК , k=0.2 , мін.бал 100
3. Фахове випробування , k=0.6 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Головатюк О. С. 165.800 Допущено 157 162 170
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 157
  • ТЗНК: 162
  • Фахове випробування: 170
2 Кузьменко А. С. 151.200 Допущено 157 179 140
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 157
  • ТЗНК: 179
  • Фахове випробування: 140
3 Маценко М. М. 100.000 Зареєстровано 137 156
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 137
  • ТЗНК: 156
4 Теслюк Н. В. 100.000 Зареєстровано 150 159
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 150
  • ТЗНК: 159