Зачекайте...

G13 Харчові технології

ТХВ Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • денна форма • 2р 5м
ВМ 4 • К 4
Заяв 8
/ Зберігання, консервування та переробка молока
  • Оригіналів: 4
  • Рекомендовано всього: 4
  • Рекомендован на контракт: 4
1. Українська мова , k=1.25 , мін.бал 100
2. Математика , k=1.25 , мін.бал 100
3. Історія України , k=1.25 , мін.бал 100
4. Українська література , k=1.25 , мін.бал 100
4. Іноземна мова , k=1.25 , мін.бал 100
4. Біологія , k=1.25 , мін.бал 100
4. Географія , k=1.25 , мін.бал 100
4. Фізика , k=1.25 , мін.бал 100
4. Хімія , k=1.25 , мін.бал 100
5. Співбесіда , k=1
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Костючик Н. О. 155.000 Рекомендовано (к) 134 100 120 142
  • Українська мова: 134
  • Математика: 100
  • Історія України: 120
  • Географія: 142
done_all
2 Півень Б. О. 131.000 Рекомендовано (к) 131
  • Співбесіда: 131
done_all
3 Лубський А. В. 130.000 Рекомендовано (к) 130
  • Співбесіда: 130
done_all
4 Дубовий Т. С. 122.000 Рекомендовано (к) 122
  • Співбесіда: 122
done_all
5 Литвинюк В. В. 0.000 Зареєстровано
6 Гордієнко А. О. 0.000 Зареєстровано
7 Світельський В. О. 0.000 Зареєстровано
8 Фещенко-Ковальчук О. С. 0.000 Зареєстровано