Зачекайте...

G13 Харчові технології

ПМФ Магістр (на основі: Бакалавр) • денна форма • 1р 3м
ВМ 15 • БМ 3 • К 12
Заяв 4 • Конкурс на бюджет 0.67
/ Харчові технології оздоровчих продуктів
1. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) , k=0.2 , мін.бал 100
2. ТЗНК , k=0.2 , мін.бал 100
3. Фахове випробування , k=0.6 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Пітізін Ю. Д. Пр. 1 (Б) 164.200 Допущено 100 151 190
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 100
  • ТЗНК: 151
  • Фахове випробування: 190
2 Дроменко В. І. К 100.000 Зареєстровано 100 125
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 100
  • ТЗНК: 125
3 Мозгова К. А. Пр. 1 (Б) 100.000 Заява надійшла з сайту 134 159
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 134
  • ТЗНК: 159
4 Дроменко В. І. Пр. 1 (Б) 100.000 Скасовано (втрата пріор.) 100 125
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 100
  • ТЗНК: 125