Зачекайте...

G13 Харчові технології

КТВ Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • денна форма • 2р 5м
ВМ 30 • К 25
Заяв 6
/ Зберігання, консервування та переробка м`яса
  • Оригіналів: 3
  • Рекомендовано всього: 3
  • Рекомендовано на бюджет: 3
1. Українська мова , k=1.25 , мін.бал 100
2. Математика , k=1.25 , мін.бал 100
3. Історія України , k=1.25 , мін.бал 100
4. Українська література , k=1.25 , мін.бал 100
4. Іноземна мова , k=1.25 , мін.бал 100
4. Біологія , k=1.25 , мін.бал 100
4. Географія , k=1.25 , мін.бал 100
4. Фізика , k=1.25 , мін.бал 100
4. Хімія , k=1.25 , мін.бал 100
5. Співбесіда , k=1 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Бондаренко С. В. 170.000 Рекомендовано (б) 170
  • Співбесіда: 170
  • РК: 1.04
done
2 Таран Ю. Г. 166.000 Рекомендовано (б) 166
  • Співбесіда: 166
  • РК: 1.04
done
3 Коваленко А. І. 126.000 Рекомендовано (б) 126
  • Співбесіда: 126
  • РК: 1.04
done_all
4 Осіння Н. О. 176.000 Відмова 145 131 146 142
  • Українська мова: 145
  • Математика: 131
  • Історія України: 146
  • Біологія: 142
  • РК: 1.04
5 Ісаєнко В. В. 118.000 Відмова 118
  • Співбесіда: 118
  • РК: 1.04
6 Ус П. О. 118.000 Відмова 118
  • Співбесіда: 118
  • РК: 1.04