Зачекайте...

J2 Готельно-ресторанна справа та кейтеринг

ФТБРП Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • денна форма • 2р 10м
ВМ 10 • БМmax 5 • К 5
Заяв 5 • Конкурс на бюджет 1
Квота 1 1
Квота 2 1
1. Українська мова , k=0.35 , мін.бал 100
2. Математика , k=0.4 , мін.бал 100
3. Історія України , k=0.25 , мін.бал 100
4. Українська література , k=0.25 , мін.бал 100
4. Іноземна мова , k=0.25 , мін.бал 100
4. Біологія , k=0.2 , мін.бал 100
4. Географія , k=0.35 , мін.бал 100
4. Фізика , k=0.3 , мін.бал 100
4. Хімія , k=0.3 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Недзельська О. В. Пр. 4 (Б) 155.160 Деактивовано (зарах. на б) 172 155 150 137
  • Українська мова: 172
  • Математика: 155
  • Історія України: 150
  • Іноземна мова: 137
2 Лукін В. В. Пр. 2 (К) 153.625 Деактивовано (зарах. на б) 163 140 154 164
  • Українська мова: 163
  • Математика: 140
  • Історія України: 154
  • Біологія: 164
3 Головатюк В. М. Пр. 4 (Б) 150.720 Деактивовано (зарах. на б) 157 148 142 155
  • Українська мова: 157
  • Математика: 148
  • Історія України: 142
  • Іноземна мова: 155
4 Лисогор Н. М. Пр. 4 (Б) 138.385 Деактивовано (зарах. на б) 149 140 147 140
  • Українська мова: 149
  • Математика: 140
  • Історія України: 147
  • Іноземна мова: 140
5 Лисогор Н. М. Пр. 5 (К) 138.385 Деактивовано (зарах. на б) 149 140 147 140
  • Українська мова: 149
  • Математика: 140
  • Історія України: 147
  • Іноземна мова: 140