Зачекайте...

J2 Готельно-ресторанна справа та кейтеринг

ННІГРіТБЕ Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • заочна форма • 2р 10м
ВМ 5 • К 5
Заяв 5
Транспорт та послуги / Готельно-ресторанна справа та кейтеринг / Готельно-ресторанна та курортна справа
  • Зараховано: 2
  • Оригіналів: 2
  • Рекомендовано всього: 3
  • Рекомендован на контракт: 3
1. Українська мова , k=0.35 , мін.бал 100
2. Математика , k=0.4 , мін.бал 100
3. Історія України , k=0.25 , мін.бал 100
4. Українська література , k=0.25 , мін.бал 100
4. Іноземна мова , k=0.25 , мін.бал 100
4. Біологія , k=0.2 , мін.бал 100
4. Географія , k=0.35 , мін.бал 100
4. Фізика , k=0.3 , мін.бал 100
4. Хімія , k=0.3 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Стрельникова А. В. Пр. 2 (К) 153.973 До наказу (к) 145 131 163
  • Українська мова: 145
  • Математика: 131
  • Іноземна мова: 163
  • РК: 1.07
done_all
2 Коваленко О. В. Пр. 1 (К) 150.998 До наказу (к) 148 134 141 143
  • Українська мова: 148
  • Математика: 134
  • Історія України: 141
  • Іноземна мова: 143
  • РК: 1.07
done_all
3 Сапіга Д. В. Пр. 3 (К) 147.318 Рекомендовано (к) 149 123 140 143
  • Українська мова: 149
  • Математика: 123
  • Історія України: 140
  • Українська література: 143
  • РК: 1.07
4 Богданова І. В. Пр. 1 (К) 139.742 Рекомендовано (к) 148 107 144
  • Українська мова: 148
  • Математика: 107
  • Історія України: 144
  • РК: 1.07
5 Таркановська Д. Г. Пр. 1 (К) 122.836 Рекомендовано (к) 118 100 134
  • Українська мова: 118
  • Математика: 100
  • Історія України: 134
  • РК: 1.07