J2 Готельно-ресторанна справа та кейтеринг
- Зараховано: 5
- Оригіналів: 5
ПІБ | Заг.бал | Статус | Складові заг. балу | Квота | ПВМ/ВЗ | ||
---|---|---|---|---|---|---|---|
1 | 1 Скуратович С. А. Пр. 2 (К) | 2 (К) | 158.574 | До наказу (к) |
155 143 147
|
— | done_all |
2 | 2 Мемець Л. С. Пр. 1 (К) | 1 (К) | 144.557 | До наказу (к) |
140 134 130
|
— | done_all |
3 | 3 Мотричко А. С. Пр. 2 (К) | 2 (К) | 138.501 | До наказу (к) |
143 115 132 131
|
— | done_all |
4 | 4 Шевчук В. В. Пр. 1 (К) | 1 (К) | 133.806 | До наказу (к) |
136 114 128
|
— | done_all |
5 | 5 Соловей Є. В. Пр. 1 (К) | 1 (К) | 129.533 | До наказу (к) |
125 131 124 136
|
— | done_all |
6 | 6 Тихонова К. А. Пр. 5 (К) | 5 (К) | 138.544 | Допущено |
146 100 138 145
|
— | — |
7 | 7 Пехтерев М. В. Пр. 6 (К) | 6 (К) | 137.730 | Допущено |
144 100 130 152
|
— | — |
8 | 8 Градовська П. С. Пр. 1 (К) | 1 (К) | 150.528 | Відхилено (к) |
145 134 138 148
|
— | — |
9 | 9 Коваленко О. В. Пр. 2 (К) | 2 (К) | 150.998 | Деактивовано (зарах. на б) |
148 134 141 143
|
— | — |