Зачекайте...

G13 Харчові технології

ФТБ Магістр (на основі: Бакалавр) • заочна форма • 1р 3м
ВМ 20 • БМ 3 • К 17
Заяв 3 • Конкурс на бюджет 1
/ Ресторанні технології
1. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) , k=0.2 , мін.бал 100
2. ТЗНК , k=0.2 , мін.бал 100
3. Фахове випробування , k=0.6 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Олійник В. М. Пр. 2 (Б) 148.000 Допущено 152 156 144
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 152
  • ТЗНК: 156
  • Фахове випробування: 144
2 Можаровський Д. Л. Пр. 4 (Б) 137.000 Допущено 157 168 120
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 157
  • ТЗНК: 168
  • Фахове випробування: 120
3 Савченко Ю. Р. Пр. 1 (Б) 100.000 Зареєстровано 100 125
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 100
  • ТЗНК: 125