Зачекайте...

G13 Харчові технології

ТВ Фаховий молодший бакалавр (на основі: Кваліфікований робітник) • денна форма • 2р 5м
ВМ 0
Заяв 5
/ Зберігання, консервування та переробка м’яса
  • Оригіналів: 1
  • Рекомендовано всього: 1
  • Рекомендован на контракт: 1
1. Українська мова , k=1.25 , мін.бал 100
2. Математика , k=1.25 , мін.бал 100
3. Історія України , k=1.25 , мін.бал 100
4. Українська література , k=1.25 , мін.бал 100
4. Іноземна мова , k=1.25 , мін.бал 100
4. Біологія , k=1.25 , мін.бал 100
4. Географія , k=1.25 , мін.бал 100
4. Фізика , k=1.25 , мін.бал 100
4. Хімія , k=1.25 , мін.бал 100
5. Співбесіда , k=1 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Конюх М. В. 150.000 Рекомендовано (к) 150
  • Співбесіда: 150
  • РК: 1.07
done_all
2 Черниця М. А. 152.000 Відмова 152
  • Співбесіда: 152
  • РК: 1.07
3 Тимусяк І. М. 145.000 Відмова 145
  • Співбесіда: 145
  • РК: 1.07
4 Ворона Р. В. 0.000 Відмова
5 Плясецький А. Я. 0.000 Відмова