Зачекайте...

G13 Харчові технології

Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • заочна форма • 2р 10м
ВМ 7 • БМmax 5 • К 2
Заяв 4 • Конкурс на бюджет 0.8
Квота 1 1
Квота 2 1
/ Ресторанні технології
  • Зараховано: 3
  • Оригіналів: 3
1. Українська мова , k=0.3 , мін.бал 100
2. Математика , k=0.5 , мін.бал 100
3. Історія України , k=0.2 , мін.бал 100
4. Українська література , k=0.2 , мін.бал 100
4. Іноземна мова , k=0.3 , мін.бал 100
4. Біологія , k=0.4 , мін.бал 100
4. Географія , k=0.2 , мін.бал 100
4. Фізика , k=0.4 , мін.бал 100
4. Хімія , k=0.4 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Баторі Д. Ф. Пр. 1 (Б) 136.024 До наказу (б) 140 123 132 142
  • Українська мова: 140
  • Математика: 123
  • Історія України: 132
  • Біологія: 142
  • ГК: 1.02
done_all
2 Галагурич К. С. Пр. 1 (Б) 134.895 До наказу (б) 140 123 138 138
  • Українська мова: 140
  • Математика: 123
  • Історія України: 138
  • Географія: 138
  • ГК: 1.02
done_all
3 Оленищак Я. І. Пр. 1 (К) 128.622 До наказу (к) 136 121 124
  • Українська мова: 136
  • Математика: 121
  • Історія України: 124
  • ГК: 1.02
done_all
4 Баторі Д. Ф. Пр. 2 (К) 136.024 Деактивовано (зарах. на б) 140 123 132 142
  • Українська мова: 140
  • Математика: 123
  • Історія України: 132
  • Біологія: 142
  • ГК: 1.02