Зачекайте...

G13 Харчові технології

ФТБРП Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • денна форма • 2р 10м
ВМ 10 • БМmax 2 • К 8
Заяв 4 • Конкурс на бюджет 2
Квота 1 1
Квота 2 1
/ Технології харчування (в ресторанному господарстві)
  • Зараховано: 2
  • Оригіналів: 2
1. Українська мова , k=0.3 , мін.бал 100
2. Математика , k=0.5 , мін.бал 100
3. Історія України , k=0.2 , мін.бал 100
4. Українська література , k=0.2 , мін.бал 100
4. Іноземна мова , k=0.3 , мін.бал 100
4. Біологія , k=0.4 , мін.бал 100
4. Географія , k=0.2 , мін.бал 100
4. Фізика , k=0.4 , мін.бал 100
4. Хімія , k=0.4 , мін.бал 100
Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти , k=1
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Сич С. В. Пр. 1 (Б) 146.795 До наказу (б) 145 140 148
  • Українська мова: 145
  • Математика: 140
  • Біологія: 148
  • ГК: 1.02
done_all
2 Лук`яненко В. В. Пр. 1 (Б) 134.203 До наказу (б) 131 123 141 138
  • Українська мова: 131
  • Математика: 123
  • Історія України: 141
  • Біологія: 138
  • ГК: 1.02
done_all
3 Лукін В. В. Пр. 3 (К) 153.786 Деактивовано (зарах. на б) 163 140 154 164
  • Українська мова: 163
  • Математика: 140
  • Історія України: 154
  • Біологія: 164
4 Метушевська В. В. Пр. 3 (Б) 152.250 Деактивовано (зарах. на б) 154 149 155
  • Українська мова: 154
  • Математика: 149
  • Біологія: 155