Зачекайте...

G13 Харчові технології

КТВ Фаховий молодший бакалавр (на основі: Кваліфікований робітник) • денна форма • 2р 5м
ВМ 20 • К 17
Заяв 6
/ Зберігання, консервування та переробка м`яса
  • Оригіналів: 3
  • Рекомендовано всього: 3
  • Рекомендовано на бюджет: 3
1. Українська мова , k=1.25 , мін.бал 100
2. Математика , k=1.25 , мін.бал 100
3. Історія України , k=1.25 , мін.бал 100
4. Українська література , k=1.25 , мін.бал 100
4. Іноземна мова , k=1.25 , мін.бал 100
4. Біологія , k=1.25 , мін.бал 100
4. Географія , k=1.25 , мін.бал 100
4. Фізика , k=1.25 , мін.бал 100
4. Хімія , k=1.25 , мін.бал 100
5. Співбесіда , k=1 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Бондар Д. С. 168.000 Рекомендовано (б) 168
  • Співбесіда: 168
  • РК: 1.04
done_all
2 Ступка Н. С. 130.000 Рекомендовано (б) 130
  • Співбесіда: 130
  • РК: 1.04
done_all
3 Хроміхіна І. Ю. 120.000 Рекомендовано (б) 120
  • Співбесіда: 120
  • РК: 1.04
done_all
4 Бондаренко С. В. 170.000 Відмова 170
  • Співбесіда: 170
  • РК: 1.04
5 Василькіна Г. Ю. 147.000 Відмова 131 100 130 110
  • Українська мова: 131
  • Математика: 100
  • Історія України: 130
  • Українська література: 110
  • РК: 1.04
6 Муха В. М. 126.000 Відмова 126
  • Співбесіда: 126
  • РК: 1.04