J2 Готельно-ресторанна справа та кейтеринг
- Зараховано: 1
- Оригіналів: 1
- Рекомендовано всього: 10
- Рекомендован на контракт: 10
ПІБ | Заг.бал | Статус | Складові заг. балу | Квота | ПВМ/ВЗ | ||
---|---|---|---|---|---|---|---|
1 | 1 Макара І. І. Пр. 1 (К) | 1 (К) | 128.667 | До наказу (к) |
144 108 130 136
|
— | done_all |
2 | 2 Коваль А. Г. Пр. 2 (Б) | 2 (Б) | 149.750 | Рекомендовано (к) |
150 145 157
|
— | — |
3 | 3 Йосифів А. В. Пр. 1 (Б) | 1 (Б) | 145.850 | Рекомендовано (к) |
144 143 153
|
— | — |
4 | 4 Плескач О. О. Пр. 3 (К) | 3 (К) | 141.000 | Рекомендовано (к) |
146 131 150
|
— | — |
5 | 5 Косянчук Е. Л. Пр. 5 (Б) | 5 (Б) | 136.850 | Рекомендовано (к) |
142 126 147
|
— | — |
6 | 6 Жаровська А. І. Пр. 3 (Б) | 3 (Б) | 132.211 | Рекомендовано (к) |
136 134 122
|
— | — |
7 | 7 Олійник М. І. Пр. 2 (Б) | 2 (Б) | 131.920 | Рекомендовано (к) |
144 115 143 131
|
— | — |
8 | 8 Бердій Н. П. Пр. 2 (К) | 2 (К) | 127.192 | Рекомендовано (к) |
144 108 140 147
|
— | — |
9 | 9 Борщ І. В. Пр. 4 (Б) | 4 (Б) | 122.840 | Рекомендовано (к) |
136 123 127 100
|
— | — |
10 | 10 Хорт В. В. Пр. 4 (Б) | 4 (Б) | 121.240 | Рекомендовано (к) |
131 108 116 134
|
— | — |
11 | 11 Довгаль С. О. Пр. 9 (К) | 9 (К) | 113.686 | Рекомендовано (к) |
131 100 134 128
|
— | — |
12 | 12 Сергієнко Є. С. Пр. 3 (Б) | 3 (Б) | 139.423 | Деактивовано (зарах. на б) |
143 148 145 143
|
Квота-1 | — |
13 | 13 Шагадин Х. В. Пр. 3 (Б) | 3 (Б) | 146.593 | Деактивовано (зарах. на б) |
144 140 156 150
|
— | — |
14 | 14 Гарасівка А. В. Пр. 2 (Б) | 2 (Б) | 140.640 | Деактивовано (зарах. на б) |
145 137 147 134
|
— | — |
15 | 15 Приведа Х. В. Пр. 2 (Б) | 2 (Б) | 134.800 | Деактивовано (зарах. на б) |
143 123 141 136
|
— | — |
16 | 16 Мельник О. І. Пр. 2 (К) | 2 (К) | 124.308 | Деактивовано (зарах. на б) |
136 115 132 140
|
— | — |
17 | 17 Бутрин М. С. Пр. 3 (К) | 3 (К) | 120.593 | Деактивовано (зарах. на б) |
125 108 120 131
|
— | — |