J2 Готельно-ресторанна справа та кейтеринг
- Зараховано: 2
- Оригіналів: 2
- Рекомендовано всього: 3
- Рекомендован на контракт: 3
ПІБ | Заг.бал | Статус | Складові заг. балу | Квота | ПВМ/ВЗ | ||
---|---|---|---|---|---|---|---|
1 | 1 Харченко С. О. Пр. 1 (К) | 1 (К) | 145.973 | До наказу (к) |
146 145 120 153
|
— | done_all |
2 | 2 Бірюкова М. М. Пр. 2 (К) | 2 (К) | 115.728 | До наказу (к) |
120 100 138 107
|
— | done_all |
3 | 3 Іващенко С. А. Пр. 4 (К) | 4 (К) | 143.499 | Рекомендовано (к) |
138 131 138 131
|
— | — |
4 | 4 Руденко Н. О. Пр. 7 (К) | 7 (К) | 142.927 | Рекомендовано (к) |
150 131 141 134
|
— | done |
5 | 5 Коган Т. В. Пр. 7 (К) | 7 (К) | 114.202 | Рекомендовано (к) |
120 100 127 100
|
— | — |
6 | 6 Михайлюков Д. А. Пр. 4 (К) | 4 (К) | 161.142 | Деактивовано (зарах. на б) |
134 149 148 179
|
— | — |
7 | 7 Воронова М. В. Пр. 5 (К) | 5 (К) | 145.438 | Деактивовано (зарах. на б) |
142 145 142 134
|
— | — |
8 | 8 Кудей Н. І. Пр. 1 (К) | 1 (К) | 123.113 | Скасовано (втрата пріор.) |
110 108 140 150
|
— | — |