Зачекайте...

J2 Готельно-ресторанна справа та кейтеринг

ТЗВ Фаховий молодший бакалавр (на основі: Базова середня освіта) • денна форма • 2р 10м
ВМ 4 • К 4
Заяв 7
  • Зараховано: 7
  • Оригіналів: 7
1. Українська мова , k=1 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Кухаренко А. А. 148.000 До наказу (к) 148
  • Українська мова: 148
  • РК: 1.04
done_all
2 Лагута Е. Д. 147.000 До наказу (к) 147
  • Українська мова: 147
  • РК: 1.04
done_all
3 Огурцов А. О. 145.000 До наказу (к) 145
  • Українська мова: 145
  • РК: 1.04
done_all
4 Пальоха М. А. 141.000 До наказу (к) 141
  • Українська мова: 141
  • РК: 1.04
done_all
5 Мокієнко Є. І. 140.000 До наказу (к) 140
  • Українська мова: 140
  • РК: 1.04
done_all
6 Щербак Д. А. 140.000 До наказу (к) 140
  • Українська мова: 140
  • РК: 1.04
done_all
7 Овчаренко А. Т. 123.000 До наказу (к) 123
  • Українська мова: 123
  • РК: 1.04
done_all