Зачекайте...

G13 Харчові технології

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Кваліфікований робітник) • денна форма • 2р 5м
ВМ 10 • К 10
Заяв 7
/ G13 Харчові технології
  • Оригіналів: 1
  • Рекомендовано всього: 7
  • Рекомендовано на бюджет: 2
  • Рекомендован на контракт: 5
1. Українська мова , k=1.25 , мін.бал 100
2. Математика , k=1.25 , мін.бал 100
3. Історія України , k=1.25 , мін.бал 100
4. Українська література , k=1.25 , мін.бал 100
4. Іноземна мова , k=1.25 , мін.бал 100
4. Біологія , k=1.25 , мін.бал 100
4. Географія , k=1.25 , мін.бал 100
4. Фізика , k=1.25 , мін.бал 100
4. Хімія , k=1.25 , мін.бал 100
5. Співбесіда , k=1 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Дудар В. Я. 144.000 Рекомендовано (б) 144
  • Співбесіда: 144
done_all
2 Волос І. О. 134.000 Рекомендовано (б) 134
  • Співбесіда: 134
3 Доган В. Л. 134.000 Рекомендовано (к) 134
  • Співбесіда: 134
4 Токар В. Б. 133.000 Рекомендовано (к) 133
  • Співбесіда: 133
5 Антонюк В. М. 128.000 Рекомендовано (к) 128
  • Співбесіда: 128
6 Ворончак В. В. 116.000 Рекомендовано (к) 116
  • Співбесіда: 116
7 Зацарінний І. М. 113.000 Рекомендовано (к) 113
  • Співбесіда: 113