Зачекайте...

G13 Харчові технології

КПФНУХТ Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • заочна форма • 2р 10м
ВМ 16 • К 16
Заяв 5
/ Харчові технології та інженерія
  • Зараховано: 5
  • Оригіналів: 5
1. Українська мова , k=0.3 , мін.бал 100
2. Математика , k=0.5 , мін.бал 100
3. Історія України , k=0.2 , мін.бал 100
4. Українська література , k=0.2 , мін.бал 100
4. Іноземна мова , k=0.3 , мін.бал 100
4. Біологія , k=0.4 , мін.бал 100
4. Географія , k=0.2 , мін.бал 100
4. Фізика , k=0.4 , мін.бал 100
4. Хімія , k=0.4 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Рибак В. В. Пр. 1 (К) 139.944 До наказу (к) 140 134 141
  • Українська мова: 140
  • Математика: 134
  • Історія України: 141
  • ГК: 1.02
done_all
2 Коваленко О. С. Пр. 1 (К) 138.006 До наказу (к) 136 131 145
  • Українська мова: 136
  • Математика: 131
  • Історія України: 145
  • ГК: 1.02
done_all
3 Кузнецова А. А. Пр. 1 (К) 134.436 До наказу (к) 140 126 134
  • Українська мова: 140
  • Математика: 126
  • Історія України: 134
  • ГК: 1.02
done_all
4 Танаскова Н. М. Пр. 1 (К) 130.560 До наказу (к) 142 114 142
  • Українська мова: 142
  • Математика: 114
  • Історія України: 142
  • ГК: 1.02
done_all
5 Соха Ю. Д. Пр. 1 (К) 122.400 До наказу (к) 131 107 136
  • Українська мова: 131
  • Математика: 107
  • Історія України: 136
  • ГК: 1.02
done_all