Зачекайте...

J2 Готельно-ресторанна справа та кейтеринг

ІТІ Бакалавр (на основі: ПЗСО) • заочна форма • 3р 10м
ВМ 3 • К 3
Заяв 5
  • Зараховано: 1
  • Оригіналів: 1
  • Рекомендовано всього: 2
  • Рекомендован на контракт: 2
1. Українська мова , k=0.35 , мін.бал 100
2. Математика , k=0.4 , мін.бал 100
3. Історія України , k=0.25 , мін.бал 100
4. Українська література , k=0.25 , мін.бал 100
4. Іноземна мова , k=0.25 , мін.бал 100
4. Біологія , k=0.2 , мін.бал 100
4. Географія , k=0.35 , мін.бал 100
4. Фізика , k=0.3 , мін.бал 100
4. Хімія , k=0.3 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Голотенко В. О. Пр. 1 (К) 132.037 До наказу (к) 144 123 127 134
  • Українська мова: 144
  • Математика: 123
  • Історія України: 127
  • Географія: 134
done_all
2 Семененко А. А. Пр. 4 (К) 128.231 Рекомендовано (к) 138 131 130 134
  • Українська мова: 138
  • Математика: 131
  • Історія України: 130
  • Українська література: 134
done
3 Маринич А. С. Пр. 2 (К) 127.231 Рекомендовано (к) 142 123 120 146
  • Українська мова: 142
  • Математика: 123
  • Історія України: 120
  • Українська література: 146
4 Бондаренко М. С. Пр. 6 (К) 140.481 Деактивовано (зарах. на б) 148 134 141 140
  • Українська мова: 148
  • Математика: 134
  • Історія України: 141
  • Географія: 140
5 Бойко Ю. С. Пр. 3 (К) 137.963 Деактивовано (зарах. на б) 149 137 124 138
  • Українська мова: 149
  • Математика: 137
  • Історія України: 124
  • Географія: 138