Зачекайте...

G13 Харчові технології

ІТ Магістр (на основі: Бакалавр) • денна форма • 1р 4м
ВМ 23 • БМ 3 • К 10
Заяв 2 • Конкурс на бюджет 0.33
/ Технології продуктів бродіння і виноробства
1. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) , k=0.2 , мін.бал 100
2. ТЗНК , k=0.2 , мін.бал 100
3. Фахове випробування , k=0.6 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 86-3209605 А. С. К 0.000 Допущено
2 86-7464509 А. О. Пр. 1 (Б) 0.000 Заява надійшла з сайту