Зачекайте...

J2 Готельно-ресторанна справа та кейтеринг

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Кваліфікований робітник) • денна форма • 1р 10м
ВМ 2 • К 2
Заяв 7
  • Зараховано: 4
  • Оригіналів: 4
  • Рекомендовано всього: 2
  • Рекомендован на контракт: 2
1. Українська мова , k=1.25 , мін.бал 100
2. Математика , k=1.25 , мін.бал 100
3. Історія України , k=1.25 , мін.бал 100
4. Українська література , k=1.25 , мін.бал 100
4. Іноземна мова , k=1.25 , мін.бал 100
4. Біологія , k=1.25 , мін.бал 100
4. Географія , k=1.25 , мін.бал 100
4. Фізика , k=1.25 , мін.бал 100
4. Хімія , k=1.25 , мін.бал 100
5. Співбесіда , k=1 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Винниченко І. В. 146.000 До наказу (к) 146
  • Співбесіда: 146
  • РК: 1.07
done_all
2 Ткаченко В. П. 142.000 До наказу (к) 142
  • Співбесіда: 142
  • РК: 1.07
done_all
3 Фонтош Є. А. 130.000 До наказу (к) 130
  • Співбесіда: 130
  • РК: 1.07
done_all
4 Шевченко В. О. 101.000 До наказу (к) 101
  • Співбесіда: 101
  • РК: 1.07
done_all
5 Пашко В. С. 155.000 Рекомендовано (к) 155
  • Співбесіда: 155
  • РК: 1.07
6 Паламарчук О. О. 129.000 Рекомендовано (к) 129
  • Співбесіда: 129
  • РК: 1.07
7 Рубаник М. В. 0.000 Відмова