J2 Готельно-ресторанна справа та кейтеринг
- Рекомендовано всього: 2
- Рекомендован на контракт: 2
ПІБ | Заг.бал | Статус | Складові заг. балу | Квота | ПВМ/ВЗ | ||
---|---|---|---|---|---|---|---|
1 | 1 Пехтерев М. В. Пр. 7 (К) | 7 (К) | 137.730 | Рекомендовано (к) |
144 100 130 152
|
— | — |
2 | 2 Олександров А. К. Пр. 15 (К) | 15 (К) | 135.533 | Рекомендовано (к) |
138 100 132 142
|
— | — |
3 | 3 Мотричко А. С. Пр. 1 (Б) | 1 (Б) | 138.501 | Допущено |
143 115 132 131
|
— | — |
4 | 4 Пехтерев М. В. Пр. 3 (Б) | 3 (Б) | 137.730 | Допущено |
144 100 130 152
|
— | — |
5 | 5 31-7982653 К. М. Пр. 2 (Б) | 2 (Б) | 150.913 | Деактивовано (зарах. на б) |
144 131 143 151
|
Квота-2 | — |
6 | 6 Скуратович С. А. Пр. 1 (Б) | 1 (Б) | 158.574 | Деактивовано (зарах. на б) |
155 143 147
|
— | — |
7 | 7 Ватаман Є. Г. Пр. 4 (Б) | 4 (Б) | 147.831 | Деактивовано (зарах. на б) |
160 108 144 150
|
— | — |
8 | 8 Скорік М. С. Пр. 2 (Б) | 2 (Б) | 144.203 | Деактивовано (зарах. на б) |
154 147 141 109
|
— | — |