Зачекайте...

G13 Харчові технології

ІТВ Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • денна форма • 2р 5м
ВМ 5 • К 5
Заяв 6
/ Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
  • Зараховано: 3
  • Оригіналів: 3
1. Українська мова , k=1.25 , мін.бал 100
2. Математика , k=1.25 , мін.бал 100
3. Історія України , k=1.25 , мін.бал 100
4. Українська література , k=1.25 , мін.бал 100
4. Іноземна мова , k=1.25 , мін.бал 100
4. Біологія , k=1.25 , мін.бал 100
4. Географія , k=1.25 , мін.бал 100
4. Фізика , k=1.25 , мін.бал 100
4. Хімія , k=1.25 , мін.бал 100
5. Співбесіда , k=1 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Маниліч В. І. 170.000 До наказу (к) 170
  • Співбесіда: 170
done_all
2 Сухар З. І. 162.000 До наказу (к) 110 134 134 140
  • Українська мова: 110
  • Математика: 134
  • Історія України: 134
  • Біологія: 140
done_all
3 Доброшинський А. С. 135.000 До наказу (к) 135
  • Співбесіда: 135
done_all
4 Лінник К. С. 169.000 Відхилено (к) 145 115 144 137
  • Українська мова: 145
  • Математика: 115
  • Історія України: 144
  • Іноземна мова: 137
5 Углянюк А. В. 158.000 Відхилено (к) 131 115 124 134
  • Українська мова: 131
  • Математика: 115
  • Історія України: 124
  • Біологія: 134
6 Площинська М. О. 0.000 Відмова